Flügger på vej mod afgørelse i IT-strid

Flügger og Datacon har fundet syns- og skønsmænd til at afgøre en sag, hvor malevareleverandøren kræver 50 mio. kr. i erstatning fra IT-leverandøren.

Foto: Torben Christensen. Der er uenighed om hvor ansvaret skal placeres, i en sag om IT som Flügger mener kostede dem 100 mio. kroner.
Læs mere
Fold sammen

De to stridende parter er efter knap et års søgen enedes om to enkeltmandsvirksomheder, som skal lave syn og skøn i sagen om en fejlramt IT-installation, og dermed er sagen kommet et vigtigt skridt tættere på en løsning. Det skriver Børsen.

Flügger mener, at det problematiske IT-system har ført til tab på over 100 mio. kr. Datacon mener omvendt, at Flügger forsøger at gøre leverandøren ansvarlig for problemer, som andre leverandører også var involverede i.

- Hele pointen er, at de skal prøve at gøre det letforståeligt for dommeren, så dommeren ikke selv skal tage stilling til, om systemet fungerer, og hvor meget det ville koste at udbedre det. Derefter kan dommeren lægge til grund, at de sagkyndige siger, at det fungerer - eller ikke fungerer, siger Flüggers advokat, Torben Schwaner Dehlholm til Børsen.

/ritzau/FINANS