Flügger styrker ledelsen med nye direktører

Flügger ansætter nu to nye direktører.

Foto: Brian Bergmann. Flügger ansætter nu to nye direktører.
Læs mere
Fold sammen

Keld Sørensen tiltræder med virkning fra den 1. september 2015 stillingen som finansdirektør i stedet for Peter Rósen, der i starten af juni meddelte, at han har valgt at søge nye udfordringer og stopper med udgangen af august efter fem år i stillingen. Desuden har Flügger udnævnt Michael Hassø Larsen som ny supply chain direktør.

Flüggers nye finansdirektør Keld Sørensen kommer fra en tilsvarende stilling i rådgivningsvirksomheden Cowi, hvor han har haft økonomiansvaret igennem 15 år frem til den 1. juni i år.

- Kelds solide erfaring fra COWI, hvor han har været dybt involveret i og har skabt resultater gennem diverse finans- og it-projekter, skal være med til at sikre, at Flügger står stærkt i forhold til at skabe fremtidig vækst. Flügger står netop overfor implementeringen af en ny strategi, og i den forbindelse ser jeg meget frem til at drage nytte af Kelds indsigt og erfaringer, siger Flüggers administrerende direktør, Peter Røpke, ifølge en meddelelse.

Et stort it-projekt og overgangen til et nyt ERP-system, der samkører ordrer, salg, indkøb, lagre og økonomistyring, kostede Flügger dyrt og en markant nedjustering i det seneste regnskabsår.

Ud over Keld Sørensen støder også Michael Hassø Larsen til Flüggers topledelse. Det kommer til at ske så hurtigt som muligt og senest den 1. december.

Michael Hassø Larsen kommer fra en stilling som driftsdirektør, COO, fra køkkenproducenten Nobia, og har ifølge Peter Røpke de rette forudsætninger til at få styr på eftervirkningerne af det drilske it-projekt.

- Med hans brede erfaring inden for Produktion og Supply Chain tror jeg på, at han har den helt rigtige profil til at håndtere og løse de udfordringer, vi står overfor i vores Supply Chain. 2014/15 har budt på store udfordringer i vores Supply Chain.

- Disse har især været i forbindelse med implementering af et nyt it-system, hvor vi har haft en utilfredsstillende leverancesikkerhed til vores kunder og butikker. Vi arbejder koncentreret på at få løst disse udfordringer så hurtigt som muligt, og her kommer vi til at stå stærkt med en profil som Michael Hassø Larsen, siger Peter Røpke.