FLSmidth vinder to ordrer i Brasilien

Ingeniørselskabet FLSmidth har vundet to ordrer i sin cementdivision til Brasilien. Det fremgår af en meddelelse på FLSmidths hjemmeside.

Foto: Brian Bergmann. FLSmidth har haft en tilfreds kunde i Brasilien. En kunde der var så tilfreds, at de endnu en gang har lagt ordrer i hænderne på FLSmidth.
Læs mere
Fold sammen

Der er tale om en bestilling på en ny cementlinje samt en mølle af typen OK-33, fremgår det. Cementlinjekunden er Companhia De Cimento Da Paraiba, der ifølge meddelelsen har været godt tilfredse med sin tidligere leverance fra den danske ingeniørkoncern til anlægget ved Sete Lagoas i Brasilien.

Møllen er bestilt af Cia. De Cimento Itambé, som vil installere møllen i Balsa Nova-anlægget i Brasilien. Det er desuden den 19. OK-33-mølle, der er solgt til Brasilien, oplyser FLSmidth.

- Tildelingen af disse to ordrer til FLSmidth er en konsekvens af en høj efterspørgsel i markedet, og ordrerne er gået til FLSmidth på trods af en stærk konkurrentinteresse på området. FLSmidth var i stand til at levere stærkere tilbud og en højere grad af kundenærhed, hvilket mundede ud i, at kunderne valgte FLSmidth til ordrerne, siger chefen for cement-divisionen hos FLSmidth, Per Mejnert Kristensen, i meddelelsen.

Ingeniørkoncernen bekræfter desuden over for Ritzau Finans, at værdien af ordrerne er "under 200 mio. kr."

/ritzau/FINANS