FLSmidth vinder kontrakt hos irsk koncern

FLSmidth har vundet en kontrakt om at optimere processer og kvalitet på 17 cementfabrikker, der anvender selskabets produkter.

Foto: ERIK REFNER. Topchef i beton- og minefabrikselskabet FLSmidth, Thomas Schulz, er en glad mand. Virksomheden har nemlig fundet en ordre, som er det største procesoptimeringsprojekt, som FLSmidth nogensinde har modtaget. 
Læs mere
Fold sammen

Kunden er CRH-koncernen, der har base i Irland og er verdens tredjestørste leverandør af byggematerialer, oplyser den danske ingeniørkoncern i en pressemeddelelse.

Den samlede værdi af kontrakten er mindre end 200 mio. kr., som er FLSmidths grænse for, hvornår aftalen skal komme i en fondsbørsmeddelelse - og altså ikke en pressemeddelelse som i dette tilfælde.

Ordren er det største procesoptimeringsprojekt, som FLSmidth nogensinde har modtaget. Det danske selskab skal blandt andet optimere 12 ovne, 40 møller og 12 råmøller. Desuden indeholder ordren også en serviceaftale, hvor FLSmidth blandt skal yde fjernovervågning.

CRH-koncernen har for nylig fordoblet sin produktionsvolumen, da det har købt 34 fabrikker, som skulle frasælges i forbindelse med fusionen mellem de to cementgiganter Lafarge og Holcim, der faldt på plads sidste år.