FLSmidth får mindre ordrer i Canada, Columbia og Bolivia

FLSmidth har fredag fået tre ordrer på cementudstyr i Nord- og Sydamerika. Det fremgår af tre meddelelser på FLSmidths hjemmeside fredag.

Foto: ERIK REFNER. FLSmidth får mindre ordrer. Her ses topchef i beton- og minefabrikselskabet FLSmidth, Thomas Schultz.
Læs mere
Fold sammen

Det canadiske selskab Lehigh Hanson Materials, der er ejet af tyske Heidelberg Cement, har givet en kontrakt til den danske ingeniørkoncern om levering af en mølle til cementproduktion. Møllen skal være funktionsklar i andet kvartal 2017.

Det samme har det colombianske selskab Cementos Argos. Her skal møllen være i funktion i tredje kvartal 2017.

Bolivianske Sociedad Boliviana de Cemento har givet FLSmidth en kontrakt på et system til cementknusning, der skal være opstillet i første kvartal 2017.

Der er ikke tale om meget store ordre, kan man slutte sig til.

Hvis ordrer har en værdi på 200 mio. kr. eller mere har FLSmidth en politik om at sende en fondsbørsmeddelelse, og ved mindre ordrer sendes der pressemeddelelser.

Nogle gange ved større mindre ordrer krydrer selskabet meddelelsen med kommentarer, hvilket ikke er tilfældet i de tre meddelelser, der er lagt på selskabets hjemmeside. Det kan indikere, at ordrerne er relativt små.