FLSmidth får kæmpe ordre i Pakistan

Den danske leverandør af fabrikker og udstyr til cement- og mineralindustrien, FLSmidth, har i weekenden underskrevet en stor kontrakt med en velkendt kunde i Pakistan.

FLSmidth cementfabrik
Læs mere
Fold sammen

FLSmidth har underskrevet en kontrakt til en værdi af 57 mio. euro, svarnede til 425 mio. danske kr., med D.G. Khan Cement Company Ltd. på levering af ingeniørarbejde og udstyr til en ny cementfabrik i Pakistan med en kapacitet på 8.500 tons pr. dag. Fabrikken skal opføres i Hub i Baluchistan provinsen cirka 30 km nordvest for Karachi i Pakistan. Det oplyser Valby-virksomheden i en medddelelse til fondsbørsen.

D.G. Khan Cement Company Ltd. er en af de store cementproducenter i Pakistan og en del af Nishat Group som er en af landets største industrigrupper. Den første kontrakt mellem D.G. Khan Cement Company Ltd. og FLSmidth blev indgået tilbage i 1992 og siden da har samarbejdet resulteret i yderligere tre ordrer til FLSmidth i 1998, 2005 og 2007, oplyser FLSmidth..

»Pakistan er et meget vigtigt marked for FLSmidth og det glæder os meget, at D.G. Khan Cement Company Ltd. igen har valgt FLSmidth som deres leverandør. Dette afspejler det gode samarbejde vi har haft gennem mange år med D.G. Khan Cement Company Ltd. samt vores stærke position i Pakistan, hvor vi forventer et øget aktivitetsniveau som følge af regeringens nye udviklingsprogrammer,« skriver direktør for Cement-divisionen Per Mejnert Kristensen i meddelelsen

Ordren indtægtsføres af Cement-divisionen og vil bidrage positivt til FLSmidth's indtjening indtil 2017.