FLSmidth får cementordre til Colombia

FLSmidth skal levere en ny cementproduktionslinje til Cemex i Colombia.

- Colombia har oplevet en stærk økonomisk vækst, og efterspørgslen efter cement forventes at stige. FLSmidth har en stærk lokal tilstedeværelse i landet - herunder et regionalt kontor og et lokalt servicecenter, så vi er klar til at servicere markedet, udtaler Per Mejnert Kristensen, direktør for FLSmidths Cement-division, i meddelelsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det fortæller selskabet i en meddelelse til børsen tirsdag. Der er ikke sat beløb på opgaven, men det danske selskab regner med et positivt bidrag i Cement-divisionen frem til slutningen af 2017.

Ordren går på en cementproduktionslinje med en kapacitet på 2800 tons i døgnet, som skal bruges på en fabrik i departementet Antioquia, ca. 135 kilometer fra Medellín.

- Colombia har oplevet en stærk økonomisk vækst, og efterspørgslen efter cement forventes at stige. FLSmidth har en stærk lokal tilstedeværelse i landet - herunder et regionalt kontor og et lokalt servicecenter, så vi er klar til at servicere markedet, udtaler Per Mejnert Kristensen, direktør for FLSmidths Cement-division, i meddelelsen.

FLSmidth åbnede det regionale kontor i Baranquilla i Colombia i starten af 2014 for at være tættere på kunderne i landet, hvor der ventes stigende investeringer i infrastruktur.

Ordren følger en anden bestilling fra mexicanske Cemex i november til en cementfabrik i Texas i USA. Desuden bekræftede FLSmidth i november, at det lå i forhandlinger om at levere udstyr til en cementfabrik i Bolivia. Den ordre er dog ikke endeligt underskrevet.

I alt har FLSmidth oplyst om fem bestillinger til Cement-divisionen i løbet af 2014.