FLSmidth bekræfter cementkontrakt i Rwanda

Foto: Nils Meilvang. ARKIVFOTO. Ingeniørkoncernen FLSmidth vente underskud til overskud i 2014. Selskabet kom ud af 2014 med et positivt resultat på 813 millioner kroner mod et tab på 784 millioner kroner året før. F. L. Smidth Hovedsædet på Vigerslev Alle i Valby
Læs mere
Fold sammen

FLSmidth har underskrevet en kontrakt med Prime Cement Ltd om konstruktion, indkøb og leverance af udstyr til et komplet cement formalingsanlæg med en årlig kapacitet på 700.000 ton. Anlægget skal opføres i Musanze, Rwanda.

Dermed bekræfter selskabet en artikel i Kigali-avisen New Times onsdag.

- Dette projekt er det seneste i rækken, der klart viser FLSmidth's styrke som den førende leverandør af markedets mest produktive og energiøkonomiske udstyr og teknologi - og det bliver understreget af Prime Cements ordre på et formalingsanlæg i Rwanda, udtaler Per Mejnert Kristensen, der er direktør i FLSmidths cementdivision.

Kontrakten træder i kraft, når FLSmidth modtager en udbetaling fra kunden, hvilket ventes at ske senere i 2017.

Ifølge FLSmidth er projektet en milepæl for ingeniørkoncernen, fordi det bliver den første OK (TM) vertikalmølle, der leveres til Østafrika, og det første komplette formalingsanlæg i Rwanda.

Kontrakten omfatter en komplet serie af udstyr til alt fra pakning til pålæsning af cement.

FLSmidth leverer også udstyr fra sine andre brands som blandt andet planetgear fra FLSmidth MAAG Gear, filtre fra FLSmidth Airtech, et kontrol- og automatiseringssystem fra FLSmidth Automation, et pakkeri fra FLSmidth Ventomatic samt veje- og doseringsudstyr fra FLSmidth Pfister.

/ritzau/FINANS