FLS haler stor ordre i Uruguay i land

Cementkoncernen FLSmidth har fået en ordre til en værdi af 225 millioner kroner i Uruguay, hvor firmaet skal opgradere to cementfabrikker.

Læs mere
Fold sammen
Cementkoncernen FLSmidth har skrevet kontrakter med det statsejede uruguayanske selskab Administración Nacional De Combustibles, Alcohol y Portland (ANCAP). Den danske koncern skal levere udstyr samt supervision til opgradering af to cementfabrikker i Uruguay. Den samlede værdi af kontrakterne er på 225 millioner kroner, oplyser koncernen i en meddelelse til Fondsbørsen.

Udstyret skal leveres til henholdsvis Minas-fabrikken, der ligger 120 kilometer nordøst for hovedstaden Montevideo samt til Paysandú-fabrikken, der ligger 400 kilometer nordvest for hovedstaden tæt på den argentinske grænse.

- Med disse ordrer bygger FLSmidth videre på et specielt godt kundeforhold, der startede tilbage i 1956, da FLSmidth leverede den første ovnlinie til den dengang nyopførte Minas-fabrik, udtaler cementkoncernens administrerende direktør Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil gavne koncernens indtjening frem til midten af 2010, hvor udstyret sættes i drift samt frem til 2012, hvor supervisionskontrakterne udløber. De omfatter blandt andet tilsyn, overvågning og igangsætning af de to fabrikker.

/ritzau/