FLS får stor kulmineordre i Afrika

FLSmidth har sikret sig en større ordre på udstyr til en kulmine i Moatize i Mozambique.

Læs mere
Fold sammen

FLSmidth har sikret sig en større ordre på udstyr til en kulmine i Moatize i Mozambique. Det skriver FLSmidth i en fondsbørsmeddelelse.

Samlet er ordren på 658 mio. kr., der vil blive indtægtsført frem til udgangen af 2014. Ordregiver er minegiganten Vale, der er en mangeårig kunde hos FLSmidth.

- Kulindustrien er en af FLSmidths seks fokusområder, og med det nylige tilkøb af Ludowici kan FLSmidth tilbyde et komplet sortiment af udstyr til denne industri - hvilket var af afgørende betydning for denne ordre, skriver koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen i meddelelsen og fortsætter:

- Endvidere understreger ordren det fortsatte gode samarbejde mellem den store, globale kul- og jernmalmsproducent Vale og FLSmidth, og det er et vigtigt skridt for FLSmidth mod den planlagte globale, ledende markedsposition inden for kul.

Kontrakten indebærer blandt andet materialehåndteringsudstyr og mineralprocessudstyr. FLSmidth skal stå for konstruktion, detailgrundlag og levering. Samtidig skal selskabet stå for support i hele anlæggets levetid.

Ordren indtægtsføres i Material Handling-divisionen, der er et fokusområde for FLSmidth.