Flere sigtelser på vej i Bagger-sag

Bagmandspolitiet arbejder på højtryk for at få Stein Bagger-sagen færdig. Men der kan komme flere sigtelser mod Bagger og flere sigtede i sagen.

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sagen mod den bedragerisigtede IT Factory direktør Stein Bagger kan meget vel vokse sig større i nær fremtid. Bagmandspolitiet har to mand i Stockholm, hvor man undersøger Baggers svenske partner Mikael P. Ljungman forbindelse til sagen. Derudover har man kontakt til det norske bagmandspoliti, oplyser anklager i sagen, vicestatsadvokat Per Justesen.

"De navne, der blinker lige nu, er de virksomheder, som har solgt noget, som tilsyneladende er det rene luft. Det er det jo klart, at har man solgt noget og rent faktisk modtaget betaling for "det rene luft", så er det noget, der kunne være interessant at høre mere om," siger Per Justesen.

Bagmandspolitiet har ikke sendt flere folk ud - men der ligger en begæring parat til nordmændene, hvor man vil bede om hjælp til opklaring i sagen i forbindelse med den norske virksomhed A-Vision.

Samtidig undersøger man flere af de partnere, som Bagger har arbejdet sammen med. Det drejer som om de folk, der har solgt ikke-eksisterende varer videre fra IT Factory.

Sigtet for bedrageri og dokumentfalsk
Stein Bagger er sigtet for to forhold med bedrageri og dokumentfalsk for lidt over en milliard kroner.

"Vi skal have læst alle de her mange papirer i gennem. Den ene af sigtelserne er endnu ikke delt op på enkelte personer og forhold - og det vil den blive. Så overfor Stein Bagger vil der komme mange flere sigtelser," siger Per Justesen.

Stein Bagger fik fredag sin varetægtsfængsling forlænget med fire uger.

Ritzau