Flere mistænkte for at hjælpe Ole Vagner med skattesnyd

Flere fra Ole Vagners tætte netværk er mistænkte for medvirken i en sag, hvor ejendomsmilliardæren er sigtet for skattesvindel for 42 mio. kroner.

Boligspekulant Ole Vagner er mistænkt for at skattesvig for 42 mio. kroner. Foto: Peter Helles Eriksen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Helles Eriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ejendomsinvestoren Ole Vagner er mistænkt for groft skattesvig for 42,8 mio. kroner. Nu mistænker SKAT og Bagmandspolitiet, at flere i hans netværk også har været involverede i svindlen. Det skriver Børsen.

Ole Vagner er mistænkt for at have kanaliseret et stort tocifret millionbeløb ud til sig selv uden at have betalt skat af avancen. For at kunne lave den manøvre mener Bagmandspoliet, at Ole Vagner har fået hjælp af flere i sit netværk.

Alle mistænkte i sagen nægter sig skyldige. Selv siger Ole Vagner til Børsen, at sigtelsen er »fuldstændig grundløs.«

Ole Vagner blev en af Danmarks rigeste milliardærer, da han solgte ejendomskoncernen Keops til islandske Baugur Group i 2007. Siden har han tabt voldsomme summer på forskellige investeringer, og i 2014 søgte han om rekonstruktion, da han havde tabt alle de penge, som han fik ved salget af Keops.

(Artiklen er blevet opdateret den 3. april 2017. Det skyldes, at politiet har opgivet at sigte én eller flere af de personer, som tidligere var mistænkte i sagen.)