Flere frasalg på vej fra G4S

G4S er i gang med en større frasalgsproces i kampen for at restrukturere og omlægge forretningen til en mere profitabel en af slagsen.

Foto: ANDREW WINNING. G4S er i gang med en større frasalgsproces
Læs mere
Fold sammen

I den forbindelse meddelte vagt- og sikkerhedsselskabet onsdag om frasalg af sin Cash Solutions-forretning i Canada samt Secure Data Solutions-divisionen i Columbia for samlet 100 mio. pund. Men der er flere frasalg på vej, afslører G4S' administrerende direktør, Ashley Almanza.

Blandt andet fortsætter arbejdet med at frasælge US Government-forretningen, og også andre områder er under luppen.

- US Government-salget er undervejs, men vi har identificeret en række andre områder, som vi også regner med at frasælge. Hvilke områder kan vi ikke identificere endnu, sagde Ashley Almanza ved en pressekonference i forlængelse af onsdag morgens regnskab for første halvår.

I regnskabet meldte G4S samtidig om en stor kapitaludvidelse gennem udbud af knap 141 mio. nye aktier samt en større opstramning af balancen, der har medført en engangsomkostning på 180 mio. pund.

Den øvelse gør dog samtidig, at selskabet kan tillade sig at være kræsent i forhold til salget af US Government-forretningen.

- Der er stærk interesse for den del. En af fordelene ved at stramme balancen, som vi har gjort, er, at vi kan vente til det rette tilbud kommer. Hovedmålet er at få US Government solgt på de rette betingelser, sagde Ashley Almanza til Ritzau Finans i forbindelse med pressekonferencen.

Over de næste 12 måneder regner G4S alt i alt med at sælge forretningsområder for 250 mio. pund - svarende til 2,16 mia. kr.