Fleggaard Leasing flytter til Danmark

Der er ikke længere nogen markant momsfordel ved at være placeret i Tyskland - derfor flytter Fleggaard 40 arbejdspladser til Sønderjylland.

Foto: CLAUS FISKER. Fleggaard er nok mest kendt for grænsebutikkerne - men leasingforretningen er betydelig og flytter nu hjem til Danmark.
Læs mere
Fold sammen

Per 1. januar 2014 flytter Fleggaard Koncernen sit succesfulde datterselskab Fleggaard Leasing fra Tyskland til Danmark. Med følger 40 arbejdspladser der placeres i Padborg i Sønderjylland, tæt ved Fleggaard Koncernens øvrige aktiviteter, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Det er nemlig ikke længere en momsfordel for kunderne at lease i Tyskland, og derfor foretrækker Fleggaard at lade virksomheden rykke hjem til det sønderjyske.

»Det er ikke længere en økonomisk fordel for vores kunder at lease i Tyskland, hverken for erhvervskunder eller private. Så derfor ser vi ingen grund til at beholde Fleggaard Leasing i Tyskland. Vi er og bliver en sønderjysk virksomhed, og derfor giver det for os god mening at flytte Fleggaard Leasing og vores 40 medarbejdere hjem til Padborg,« fortæller Fleggaards koncerndirektør Jens Klavsen ifølge pressemeddelelsen.

I de første år beskæftigede Fleggaard Leasing sig langt overvejende med erhvervsleasing, da danske virksomheder kunne spare ca. 1.000 kr. per bil om måneden ved at lease i Tyskland frem for i Danmark. I 2006 indførte Fleggaard et nyt leasingkoncept, der banede vejen for privatleasings gennembrud i Danmark. 

Fleggaard Leasing har lige nu 6.000 køretøjer i porteføljen.