Firma under anklage for børsfusk indkalder aktionærerne

Bestyrelsen i kriseramte Europeinvestment indkalder nu til ekstraordinær generalforsamling. Det kommer på baggrund af, at det eneste bestyrelsesmedlem, der ikke er sigtet for forhold om kursmanipulation og urigtige selskabsoplysninger, Staffan Hillberg, er trådt ud af bestyrelsen.

Det át Staffan Hillberg udtræder af bestyrelsen udløser nyvalg.

Samtidig lover selskabet at svare på spørgsmål fra aktionærerne angående den aktuelle politiefterforskning, hvilket skulle gøre generalforsamlingen den 27. august i København til en interessant affære.

I indkaldelsen til generalforsamlingen meddeler Europeinvestment , at den nye bestyrelse kan omfatte de to nuværende bestyrelsesmedlemmer, Hans Birkholm og Kenneth Dundas, hvis ikke aktionærerne beslutter at erstatte dem med andre.

Samtidig citeres et forslag fra en aktionær, der foreslår, at generalforsamlingen skal pålægge bestyrelsen at sætte alle planer om kapitaludvidelser og nyinvesteringer i bero, indtil selskabets nuværende aktiver er realiseret, og en ny generalforsamling kan tage stilling til selskabets fremtidsmuligheder.
(RB-Børsen)