Fintech går i struben på bankernes valutagebyrer

Fintech-selskabet November First er med ny kapitalindsprøjtning klar til at tage kampen op mod bankernes lønsomme forretning med overførsler i fremmed valuta.

First November har udviklet en digital betalingsløsning, der skal nedbringe omkostningerne ved valutavekslinger. Fold sammen
Læs mere

November First har udviklet en digital betalingsløsning, der skal nedbringe omkostningerne ved valutavekslinger, og nu har en investorgruppe med Gregers Kronborg i spidsen skudt et tocifret millionbeløb i foretagendet.

Det skriver Børsen.

»Hvis det virker kommercielt, er potentialet stort, fordi markedet er enormt, og systemet er skalerbart,« siger Gregers Kronborg, der også er bestyrelsesmedlem hos ratingsitet Trustpilot, til Børsen.

I spidsen for November First står Mikael Langseth Nilsson, og han har sikret sig licens fra Finanstilsynet i Danmark, der giver mulighed for at lancere platformen i andre europæiske lande.

Mikael Langseth Nilsson vurderer, at November First kan tilbyde kunderne besparelser på mindst halvdelen af gebyret og 40 pct. af kursmarginalen sammenlignet med prislejet hos bankerne.