Finner på opkøbstogt på Frederiksberg

Finsk fond i nyt dansk opkøb - for første gang lander kontorhus i indkøbskurven.

Byens tagboliger på Frederiksberg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

For et uoplyst beløb har den Helsinki-baserede ejendomsfond CapMan Real Estate købt den seks etager høje ejendom Finsensvej 86 i udkanten af Flintholmkvarteret på Frederiksberg.

Hjørneejendommen er på knap 6.500 kvadratmeter, som er fuldt udlejede, hovedsageligt til Frederiksberg Kommunes jobcenter, mens VVS-grossisten A.O. Johansen har en af sine håndværkerbutikker i stueetagen.

»Efter flere investeringer i bolig- og butikssektoren i Danmark er vi glade for nu at kunne tilføje en velbeliggende kontorejendom til vores portefølje. Flintholm er et område i vækst, og mange større koncerner er flyttet til området i den seneste tid,« udtaler seniorpartner Torsten Bjerregaard i en pressemelding.

Blandt beboerne i det ret nye kvarter klos op ad den store Flihtholm Station med både S-tog, ringbane og metro er revisorkæmpen EY, ejendomsadministratoren DEAS og søgevirksomheden Eniro, som er ved at tømme flyttekasserne.

CapMan har tidligere opkøbt en stribe boligejendomme på Amager og andetsteds i København, ofte med butikker i gadeplan, og overtager det kommende Broen-indkøbscenter i Esbjerg, udviklet af TK Development.

Sælgeren er ifølge fagmediet estatemedia.dk K/S Finsensvej.