Finanskrisen går udenom Jan Fog

Mens hans kolleger vånder sig under krisen har society-mægleren fra 2900 Hellerup, Jan Fog, inviteret vennerne til fødselsdag på luksuscruise i Caribien

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
De riges ejendomsmægler, Jan Fog, som sidder på en stor del af markedet for luksusvillaer i Hellerup og Charlottenlund, fejrer i disse dage sin 60 års fødselsdag på et luksus-cruise med Bella Vista Travel, som er kendt for at levere det bedste.

Society-mægleren har ifølge Business.dk’s oplysninger inviteret sine 27 bedste venner på et ti dages cruise med alt betalt i Caribien. Blandt gæsterne er blandt andet tøjmilliarder og In-wear-stifter, Niels Martinsen.

Jan Fog er velkendt af den nordsjællandske offentlighed for rækken af store handler med million-villaer, som han har gennemført for kendte velhavere. Det var blandt andet Fog, der stod for handlen, da IT-rigmanden Erik Damgaard solgte sit hus til eksbokseren, Hans Henrik Palm for 65 mio. kr. på en af de mest eksklusive adresser i 2900 Hellerup på Hambros Allé.

Hans Henrik Palm er dog aldrig flyttet ind i Damgaard-villaen, som efter istandsættelse nu igen er sat til salg for 85 mio. kr. hos Fog. Det var også Fog der var mægler, da grevinde Caroline Fleming købte sin luksusvilla på samme vej.

Har Brydes villa til salg
Ifølge Business.dks oplysninger har Jan Fog også den kontroversielle finansmand, Steen Brydes villa på Richelieus Allé til salg for 30 mio.kr.

Ejendomsmægler Jan Fog har for nylig sat sig i spidsen for en række kyst-velhaveres kamp mod Gentofte Kommune, som vil give offentligheden adgang til stranden nord for Hellerup Havn.

I dag har luksusvillaerne langs kysten mere eller mindre stranden for sig selv, fordi bla. store badebroer hindrer Gentoftes øvrige skatteborgere i at få adgang.

 
Læs også:

De rigeste kendisser under 30

SAS' hemmelige kort

Verdens rigeste kæledyr