Fiberselskab klar med topchef

Tidligere TDC-direktør og tidligere Stofa-direktør bistår nu landets største fiberselskab.

Casper Holst-Christensen sidder nu i spidsen for SEAS-NVEs og NRGis fælles fiberselskab, Fibia. Foto: Fibia Fold sammen
Læs mere

Danmarks største fibernetselskab, det nystiftede Fibia, har fået sin første topchef. Samtidig indtræder den tidligere TDC-direktør Jesper Theill Eriksen og den tidligere Stofa-direktør Ole Simonsen som bestyrelsesmedlemmer i Fibia.

Casper Holst-Christensen, som kommer fra Falck Assistance, hvor han har været ansvarlig for det danske marked, står nu i spidsen for Fibia, som er fusionen mellem det nordvestsjællandske energiselskab SEAS-NVEs og det aarhusianske NRGis fibernetforretninger i Danmark. Fibia har omkring 70.000 kunder, der køber frem for alt internetforbindelse men også TV- og telefonforbindelse gennem selskabet.

Casper Holst-Christensen er uddannet cand. merc. jur. fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har arbejdet ti år i den danske telebranche.

Fibia har samtidig fået to eksterne bestyrelsesmedlemmer med om bord. Den ene er Jesper Theill Eriksen, som 1. januar vendte tilbage som erhvervsdirektør i Hollands svar på TDC, KPN, hvor han tidligere var privatkundechef. Han har også været privatkundedirektør i TDC. Den anden er den tidligere administrerende direktør for Danmarks næststørste kabel-TV-selskab, Ole Lindstrøm Simonsen. Begge har solid viden om den nærkamp om kunderne, som finder sted på bredbåndsmarkedet i Danmark.

Stofa blev i oktober 2012 købt for 1,9 milliarder kroner af landets største energiselskab, Sydenergi/SE, som siden har lagt sin egen fiberforretning ind i Stofa, som i dag har omkring en halv million kunder, hvoraf stort set alle har TV, og omkring 250.000 desuden har bredbånd.