Fiberselskab klar med topchef

Tidligere TDC-direktør og tidligere Stofa-direktør bistår nu landets største fiberselskab.

Casper Holst-Christensen sidder nu i spidsen for SEAS-NVEs og NRGis fælles fiberselskab, Fibia. Foto: Fibia Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største fibernetselskab, det nystiftede Fibia, har fået sin første topchef. Samtidig indtræder den tidligere TDC-direktør Jesper Theill Eriksen og den tidligere Stofa-direktør Ole Simonsen som bestyrelsesmedlemmer i Fibia.

Casper Holst-Christensen, som kommer fra Falck Assistance, hvor han har været ansvarlig for det danske marked, står nu i spidsen for Fibia, som er fusionen mellem det nordvestsjællandske energiselskab SEAS-NVEs og det aarhusianske NRGis fibernetforretninger i Danmark. Fibia har omkring 70.000 kunder, der køber frem for alt internetforbindelse men også TV- og telefonforbindelse gennem selskabet.

Casper Holst-Christensen er uddannet cand. merc. jur. fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har arbejdet ti år i den danske telebranche.

Fibia har samtidig fået to eksterne bestyrelsesmedlemmer med om bord. Den ene er Jesper Theill Eriksen, som 1. januar vendte tilbage som erhvervsdirektør i Hollands svar på TDC, KPN, hvor han tidligere var privatkundechef. Han har også været privatkundedirektør i TDC. Den anden er den tidligere administrerende direktør for Danmarks næststørste kabel-TV-selskab, Ole Lindstrøm Simonsen. Begge har solid viden om den nærkamp om kunderne, som finder sted på bredbåndsmarkedet i Danmark.

Stofa blev i oktober 2012 købt for 1,9 milliarder kroner af landets største energiselskab, Sydenergi/SE, som siden har lagt sin egen fiberforretning ind i Stofa, som i dag har omkring en halv million kunder, hvoraf stort set alle har TV, og omkring 250.000 desuden har bredbånd.