Fem »løver« investerer en million kroner i selfies

Alle fem pengestærke løver valgte i DR-programmet »Løvens Hule« at hive 200.000 kroner op af lommen og i fællesskab investere en million kroner i virksomheden »myselfie«.

Under præsentation af produktet fik programmets fem investorer taget et fællesbillede. Fold sammen
Læs mere

Virksomheden »myselfie,« der udlejer en slags kamerastativer, der agerer farverigt samlingspunkt til fester og events, tog det populære DR-program »Løvens Hule« med storm.

I onsdagens udgave af programmet valgte alle fem investorer i panelet at investere 200.000 kroner i virksomheden – hver især.

De to iværksættere Thomas Bennedsen og Peter Lynggaard Petersen kunne gå derfra med en million kroner for 25 procent af virksomheden.

»myselfie var det første produkt af sin slags på markedet og er i dag markedsledende. Vi har allerede stærke partnerskaber i Norge, Tyskland, England, Spanien og på Færøerne, men vi vil gerne være større og et kendt brand i hele verden. Det kræver investeringer i udstyr og markedsføring og masser af knowhow,« siger direktør, Thomas Bennedsen.

Anden gang alle er med

Det er kun anden gang i programmets historie, at alle fem investorer er gået sammen om at investere i én virksomhed. Serieiværksætteren Jesper Buch, der blandt andet har grundlagt Just-Eat, Miinto og GoMentor, er ikke i tvivl om hvorfor:

»Thomas og Peter har skabt et helt igennem fedt koncept. De brænder 100 procent igennem og imponerede os alle sammen i Løvens Hule. De har troet på deres idé og kæmpet som gale for at gøre myselfie til en succes. Med vores investering og knowhow kan vi sammen udvikle konceptet og arbejde stenhårdt på at gøre myselfie til et stærkt brand i hele verden,« siger Jesper Buch.

Programmets eneste løvinde, Mia Wagner, adm. direktør i Freeway-koncernen, fortæller i programmet, at hun normalt ikke bryder sig om selfies, men alligevel så hun straks virksomhedens potientiale.

»Jeg er ikke fan af selviscenesættelse, men jeg synes, at myselfie får taget en masse stemningsfulde og glade billeder på en elegant måde. myselfie er en samlende og underholdende del af en fest eller en event, og når selv jeg får lyst til at tage selfies, kan konceptet få succes overalt,« siger Mia Wagner.