Fastspeed runder 5.000 bredbåndskunder

Internetleverandøren, som vil ruske op i det danske marked, forventer til nytår at være nået halvt i mål efter blot tre måneder på markedet.

Der er brede smil hos to af stifterne af bredbåndsleverandøren Fastspeed, kommerciel direktør Morten Boe Andersen (til venstre) og administrerende direktør Jens Raith, efter de første tre måneder på markedet. Foto: Fastspeed Fold sammen
Læs mere

På tre måneder er det lykkedes den nye bredbåndsleverandør Fastspeed at sælge internetforbindelser til 5.000 danskere, og allerede til nytår forventer selskabet nu at have rundet de første 10.000 bredbåndskunder – halvvejs mod det oprindelige mål.

Det er status fra administrerende direktør Jens Raith, der er en af stifterne af Fastspeed, som åbnede for kunder i maj og har som erklæret mål at ryste op i det danske bredbåndsmarked. Fastspeed, der er stiftet af og bakkes op af en række tidligere YouSee-folk, har dumpet priserne og sælger internetforbindelser til halv pris af, hvad det TDC-ejede YouSee gør. Fastspeed gør det oven i købet på TDCs eget net, som selskabet lejer sig ind på.

Halvt i mål til nytår

»Vores succesfulde start på salget varmer. Et stærkt og enkelt produkt til en yderst attraktiv pris, leveret af medarbejdere, der har lyst til og frihed til hver dag at gøre deres yderste for at give den bedst mulige service til kunderne – det er tydeligvis opskriften på succes,« konstaterer Jens Raith, som samtidig glæder sig over topkarakterer på tjenesten Trustpilot, hvor kunder kan vise deres tilfredshed med selskaber.

Fastspeeds mål var fra begyndelsen at nå 20.000 kunder på to år.

»Men med den store efterspørgsel og kundetilgang, vi nu oplever, tror jeg allerede, at vi runder de første 10.000 bredbåndskunder sidst på året, kun godt et halvt års tid efter lancering,« siger Jens Raith.

Fastspeeds koncept er at levere en internetforbindelse uden de begrænsninger på hastigheden, som mange leverandører ellers lægger ind. Fastspeed sælger derfor 1.000 megabit i sekundet for 249 kroner, og da det sker på TDCs net, kan YouSee-kunder stadig bevare deres TV-forbindelse hos YouSee, hvis de vælger at skifte bredbåndsleverandør til Fastspeed.