Fans demonstrerer mod Sony i voldtægtssag

411.000 mennesker vil have Sony til at fyre den voldtægtsanklagede producer Dr. Luke.

En gruppe fans samlede sig fredag foran pladeselskabet Sony's hovedkvarter i New York, hvor de råbte "befri Kesha" og afleverede en underskriftsindsamling med 411.000 navne, der kræver, at Sony fyrer den anklagede producer. Fold sammen
Læs mere
Foto: LUCAS JACKSON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske sangerinde Kesha får nu stor opbakning i den meget omtalte retssag mod produceren Lukasz Gottwald, bedre kendt som Dr. Luke, som hun anklager for have voldtaget hende.

En gruppe fans samlede sig fredag foran pladeselskabet Sony's hovedkvarter i New York, hvor de råbte "befri Kesha" og afleverede en underskriftsindsamling med 411.000 navne, der kræver, at Sony fyrer den anklagede producer.

Det skriver New York Daily News.

Lacy Kohlmoos, der havde organiseret demonstrationen, var optimistisk i forhold til at få opfyldt deres krav.

- Dette vil vise, at når folk står sammen, så kan de virkelig gøre en forskel for denne verden, ikke bare for Kesha, men for kvinder over hele verden, der er blevet misbrugt og er for skræmte til at gøre noget ved gerningsmanden, sagde hun til forsamlingen.

Den amerikanske sangerinde Kesha får nu stor opbakning i den meget omtalte retssag mod produceren Lukasz Gottwald, bedre kendt som Dr. Luke, som hun anklager for have voldtaget hende. Fold sammen
Læs mere
Foto: KEVORK DJANSEZIAN.

Dr. Luke har afvist anklagerne om voldtægt, der heller ikke er blevet taget videre af retten, som ikke mente, at der var nok beviser til at føre en sag. Produceren anklager i stedet Kesha for at opfinde voldtægtsbeskyldningerne for at komme ud af en pladekontrakt, de har indgået.

- Jeg voldtog ikke Kesha, og jeg har aldrig haft sex med hende. Kesha og jeg var venner i mange år, og jeg betragtede hende som min lillesøster, skrev produceren på Twitter:

- Det er trist, at hun vil fordreje en kontraktforhandling til noget, der er så forfærdeligt og usandt.