Familiefond afviser Riskær

Klaus Riskær Pedersen har næsten 300 mio. kr. stående i sin familiefond, som han, efter sin løsladelse, gerne vil have fingrene i. Men familiefonden har vendt ryggen til.

I går holdt Klaus Riskær Pedersen pressemøde i selskab med hans kæreste. Han skal ikke regne med, at familiefonden vil samarbejde med ham om kommende projekter. Også selvom han har næsten 300 mio. kr. stående. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Klaus Riskær Pedersen kunne i går træde ud i friheden efter fem år i fængsel.

Nu er han klar til at begynde nye projekter med den familiefond, som han stiftede for over 15 år siden. Det meddelte han i går på et pressemøde.

Men familiefonden deler ikke den holdning. Den har ikke talt med Klaus Riskær Pedersen og har ifølge Ekstra Bladet ingen intentioner om et samarbejde.

»Jeg forstår slet ikke udtalelsen, for vi har ikke planer om noget yderligere samarbejde. Jeg har ikke talt med Klaus Riskær, så det må stå for hans egen regning,« siger han til Ekstra Bladet.

Familiefonden ligger ellers inde med en stor portion af Klaus Riskær Pedersens penge. I sin tid skærmede fonden de millioner, som han fik fra salget af Cybercity for kreditorerne. I dag står der omkring 300 mio. kr.

Fonden ledes i dag af et dagligt mandskab og en bestyrelse. En af de domme, som Klaus Riskær har afsonet for, er blandt andet at have narret penge ud af familiefonden. Og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det en af grundene til, at forholdet mellem fonden og Klaus Riskær Pedersen ikke spiller særlig godt.