Fætter BR scorer Barbie

Det bliver et dansk selskab, der fremover skal distribuere produkter som Barbie og Fisher-price for verdens største legegtøjsproducent Mattel.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fremover bliver det et dansk selskab, der distribuerer nogle af verdens største legetøjsmærker i Norden. Mattel, legetøjsgiganten der står bag mærker som Barbie og Fisher-Price indgået en eneforhandleraftale med K.E. Mathiesen, et selskab ejet af Top Toy, der herhjemme bl.a. er kendt for Fætter BR-butikkerne.

Og det er altså legetøjsdistributørselskabet K.E. Mathiesen der fremover skal distribuere de kendte legetøjsmærker i de nordiske lande.

Læs også: Tyske børn skal lege med Fætter BR

Aftalen er ifølge en pressemeddelelse et strategisk skridt for Mattel, som nu kan se frem til at udvide distributionen af varemærker som Barbie, Hot Wheels og Fisher-Price i de nordiske lande.

”Vi sigter altid mod at optimere vores kunders forretning ved at være den foretrukne partner med de bedste produkter og brands, de bedste logistikløsninger og den bedste service på markedet. Med et strategisk partnerskab med Mattel i Norden vil vi komme nærmere opfyldelsen af disse mål og dermed vores strategiske plan om at blive legetøjsbranchens førende brandhouse i Norden," siger Steen O. Hansen, administrerende direktør for K.E. Mathiasen Group i pressemeddelelsen.