Fælles ressort til Legoland og Lalandia

Legoland og Lalandia har til hensigt at skabe Nordeuropas største familieresort og en international helårsattraktion i sværvægtsklassen i Danmark.

Læs mere
Fold sammen
Legoland Billund Resort er resultatet af et nyt samarbejde mellem Legoland og Lalandia.

Som navnet slår fast, er der tale om et nyt, stort område i Billund med mulighed for at besøge Legoland, Lalandias nye tropiske ferie- og aktivitetscenter med Skandinaviens største vandland, Givskud Zoo og benytte overnatningsmulighederne i Lalandia og på Hotel Legoland.

Det nye samarbejde vil først og fremmest dreje sig om fælles markedsføring i Danmark og udlandet samt produktudvikling med fokus på at lancere et vejruafhængigt helårs rejsemål for danske og udenlandske børnefamilier.

- Det er en god nyhed for dansk turisme. LEGOLAND Billund Resort vil helt sikkert være med til at øge Danmarks konkurrenceevne, hvad angår at tiltrække turister til landet. Sammen med LEGOLAND skaber Lalandia et familieresort med internationale dimensioner, der kan konkurrere med de allerstørste familieresorts i Europa. Vi forener det bedste fra to stærke brands, og vi glæder os meget til samarbejdet og anser kombinationen af LEGOLAND, et stort tropisk ferie- og aktivitetscenter med vandlandet ”Lalandia Aquadome” og attraktive ferieboliger som en magnet for især børnefamilier, siger bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment A/S, Flemming Østergaard.

I det strategiske samarbejde i LEGOLAND Billund Resort indgår foruden Lalandia og LEGOLAND også Billund Airport og Givskud Zoo.