Facebook er verdens fjerde største website

Facebook har fået 24 millioner ekstra besøg i den seneste måned. Dermed er sitet oppe på 340 millioner besøg om måneden. Det placerer Facebook på fjerde pladsen over verdens bedst besøgte sites.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
På blot et år har Facebook oplevet en fænomenal vækst i antallet af besøg. I dag er der 208 millioner flere mennesker inde og kigge på Facebook end der var for et enkelt år siden. Alene 24 millioner er kommet til i den seneste måned. Det gør Facebook på det fjerde mest populære site i verden, og det mest populære site, der intet har med søgning at gøre. I alt havde facebook 340 millioner unikke besøg i juni måned, viser nye tal fra Comscore.

Facebooks placering på listen er ekstra bemærkelsesværdig, da de andre på listen ejer en lang række populære sites der bliver talt med. For eksempel giver Youtube Google koncernen en del besøg.

Netop Google er naturligvis det mest besøgte med 844 millioner unikke besøg i juni måned. Comscore forventer, at Google runder en milliard unikke besøg om måneden inden året er omme. På 2. pladsen ligger Microsoft/msn med 691 unikke besøg og Yahoo følger efter med 581 millioner besøg. Derefter følger Facebook.

Wikimedia sites er på femtepladsen med 303 millioner besøg på sider som Wikipidia.

På de følgende plader kommer AOL, eBay, CBS, Amazon og Ask Network.