Få nonstop live-dækning af børsnyheder, finans og økonomi

Business Live er din guide til seneste nyt og de bedste historier om børsmarkederne, økonomi og finans fra Danmark og globalt.

Berlingske Business' Business Live-team. Fra venstre Michel Bloch Andersen, Andreas Lønstrup og Søren Martin Olsen Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged

Er det svært at få overblik over de vigtigste nyheder og breaking news for den private investor, for virksomhedsejeren - og for den almindeligt erhvervsinteresserede?

Ikke længere: Business Live på Business.dk holder dig fremover orienteret på alle hverdage om, hvad der rører sig i Danmark og internationalt med betydning for børsmarkederne, for økonomien og for virksomhederne.

Vi giver dig alt det seneste og alt det vigtigste nyt om aktiekurser, renter, råvarer og de makroøkonomiske nyheder, som påvirker markederne på www.business.dk/live.

Og vi er selvfølgelig først med nyhederne, når virksomhederne sender de vigtige regnskaber på gaden - eller når en direktør bliver fyret, en ny ansat eller et selskab fortæller om planer for børsnotering.

Tre journalister på Business Live holder dig på alle hverdage fra kl. 7 til kl. 18 løbende orienteret om de vigtigste businessnyheder fra ind- og udland på Business.dk og på andre danske og udenlandske nyhedssites og de politiske meldinger, som får betydning for økonomien for den private investor, for virksomhederne og for de nationale økonomier.

Business Live giver hele tiden det bedste øjebliksbillede af nyhederne om økonomi, erhvervspolitik og markeder fortalt gennem korte opdateringer, grafikker, tal, links, billeder, video, citater, tweets og Facebook-opslag - prioriteret og udvalgt af Business-redaktionen med fokus på den børs- og business-interesserede læser.

Og så er der links til små åndehuller og ekstra læseoplevelser: De skæve eller tankevækkende businessnyheder, som bringer et smil eller en eftertanke frem, dybdegående interviews og baggundshistorierne fra erhvervsjournalisterne på Berlingske Business og ude i den store verden.

Som med megen anden IT-udvikling lancerer vi Business Live i en »beta-version« - det vil sige, at der løbende kommer nye features og nyt indhold, og også brugeroplevelsen bliver løbende forbedret og udviklet.

Velkommen til Business Live!