Få et kig ind i Facebooks nye hovedkvarter

Billeder af Facebooks nyindviede hovedkvarter i Menlo Park i Californien spreder sig på Instagram, og i vanlig Silicon Valley-stil ser det ikke ud til, at der er sparet på hverken grønne områder eller kuglerum.

Foto: DADO RUVIC

Facebooks ansatte har fået nye kontorer, og helt i tråd med teknologi-giganters hang til legerumsindbydende kontormiljøer, er firmaets nye hovedkvarter i Menlo Park i Californien fyldt med rekreative områder, der fører tankerne mange andre steder hen end på arbejde, skriver Version2.

Det nye kontor, der er tegnet af arkitekten Frank Gehry, skal i al sin enkelthed bestå af et stort lokale på knap 40.000 kvadratmeter, der dermed ifølge The Verge gør bygningen til rekordindehaver af det største åbne indendørs plan i verden.

Udendørs kan medarbejdere nyde godt af Californiens milde klima i de 3,6 hektar store omkringliggende grønne område med gangstier og over 400 træer.

Skulle man have lyst til at se, hvordan hverdagen som Facebook-medarbejder tager sig ud, har teknologimediet The Verge bragt en fyldig serie af billeder.