Få et kig ind i Facebooks nye hovedkvarter

Billeder af Facebooks nyindviede hovedkvarter i Menlo Park i Californien spreder sig på Instagram, og i vanlig Silicon Valley-stil ser det ikke ud til, at der er sparet på hverken grønne områder eller kuglerum.

Foto: DADO RUVIC
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Facebooks ansatte har fået nye kontorer, og helt i tråd med teknologi-giganters hang til legerumsindbydende kontormiljøer, er firmaets nye hovedkvarter i Menlo Park i Californien fyldt med rekreative områder, der fører tankerne mange andre steder hen end på arbejde, skriver Version2.

Det nye kontor, der er tegnet af arkitekten Frank Gehry, skal i al sin enkelthed bestå af et stort lokale på knap 40.000 kvadratmeter, der dermed ifølge The Verge gør bygningen til rekordindehaver af det største åbne indendørs plan i verden.

Udendørs kan medarbejdere nyde godt af Californiens milde klima i de 3,6 hektar store omkringliggende grønne område med gangstier og over 400 træer.

Skulle man have lyst til at se, hvordan hverdagen som Facebook-medarbejder tager sig ud, har teknologimediet The Verge bragt en fyldig serie af billeder.