Få den bedste Business-dækning på ny app

Lækker læseoplevelse og direkte besked til brugerne om seneste nyt og breaking news om virksomheder, aktier, privatøkonomi, karriere og ny teknologi.

Med den nye app fra Berlingske Business får man en suveræn og intuitiv læseoplevelse. Appen er udviklet til både Android- og Apple-telefoner og tablets. Fold sammen
Læs mere

Nu bliver det endnu nemmere og en endnu bedre oplevelse at følge de bedste og vigtigste nyheder om dansk erhvervsliv og personerne bag. Med den nye app fra Berlingske Business serveres Danmarks bedste business-nyheder i en smartere og endnu mere læsevenlig form. Appen til smartphones og tablets kan bruges både på Android- og Apple-udstyr.

Appen indeholder alt det gode indhold fra Business.dk i et nyudviklet format, hvor det er let og overskueligt at finde nyhederne i den kronologiske nyhedsliste eller via det prioriterede overblik over tophistorier. Samtidigt er det let og intuitivt at bladre fra én artikel til den næste og fra én liste til en anden.

Berlingske Business giver det bedst prioriterede overblik og de mest interessante historier om selskaber, virksomheder, privatøkonomi, karriere, nye brancher og nye spillere indenfor blandet andet teknologi, detail, medico og finans - og de mennesker, som flytter udviklingen og dansk og internationalt erhvervsliv. Vi har fokus på de emner, der rører og berører danskerne, og vi sætter nye trends til debat.

Redaktionen på Berlingske Business opdaterer konstant nyhedsbilledet og giver læserne mulighed for at være helt med på breaking news og andre væsentlige historier med push-beskeder direkte på din telefon eller tablet.

Den nye Business-app er den del af Berlingskes overordnede digitale strategi om at være til stede alle de steder, vores brugere er, og give dem de bedste produkter på alle platforme. I forvejen bevæger vores læsere sig i stigende grad mod mobiltelefon og tablet som den foretrukne platform til at læse Berlingske og Business.

Med denne brugervenlige app tager vi et skridt videre. Vi har allerede i et par uger testet appen hos en mindre kreds af brugere, og reaktionerne er meget positive: Læserne i appen læser flere sider og bliver i det hele taget længere tid på Business, fordi læseoplevelsen er overbevisende god. Men et digitalt produkt er aldrigt færdigt, og redaktionen har allerede en række større tilføjelser og små forbedringer i støbeskeen, og de vil løbende blive rullet ud.Vi har valgt teknologi og design fra øverste hylde: Den nye Business app er udviklet i samarbejde med norske Agens, som blandt andet laver digitale produkter for Aftenposten, VG, Egmont og norsk TV2. »Aftenposten+« har i foråret fået prædikatet verdens bedste tablet-nyhedsapp af brancheorganisationen WAN IFRA.

God fornøjelse og god læselyst med den nye Berlingske Business app!

Hent appen til Android her.

Hent appen til Apple iOS her.