Få adgang til businessbøger med Berlingske og Ready by Gyldendal Business

Opret et medlemskab hos Ready til halv pris for kun 99 kr. pr. md.* og få ubegrænset adgang til de nyeste businessbøger. Berlingske tilbyder nu abonnenter endnu en abonnementsfordel gennem et samarbejde med Ready by Gyldendal Business.

Læs mere
Fold sammen

Ready giver dig adgang til businessbøger på en ny måde. Med et medlemskab hos Ready kan du læse businessbøger, hvor du vil. Ready giver dig adgang til at streame bøgerne på websitet, mobilsitet og i apps. Du kan læse bøgerne på din tablet, på din telefon eller din bærbare, når du vil.

Som Berlingskeabonnent kan du oprette et medlemskab til halv pris på http://readybooks.dk/ ved at indtaste rabatkoden: BWeb03

*Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til fuld pris

Læs før andre


Med et medlemskab hos Ready by Gyldendal Business kan du læse udvalgte business-bøger to uger før, de udkommer. Den 28. maj udkommer 'Kunsten at føre krig – Den vigtigste bog om strategi i verden' af Sun Tzu, men som Ready-medlem kan du læse den allerede fra den 4. maj.

Om bogen
Kunsten at føre krig er den første og vigtigste bog om strategi og har på grund af sin enkelhed inspireret fyrster, præsidenter, statsministre og virksomhedsledere verden over i alle tider. Dette mere end to tusinde år gamle mesterværk om, hvordan man vinder ethvert slag, uanset om det er en krig, et opgør mellem konkurrerende organisationer eller en politisk magtkamp, er blevet nyoversat og udkommer her i sin oprindelige form.

Om forfatteren
Sun Tzu levede fra 544 til 496 fvt. Han var general, strateg og taktiker i Kina.


FAQ


Hvordan opretter jeg et medlemskab hos Ready?
Opret medlemskab ved at klikke på ”Opret profil” på http://readybooks.dk/, og udfyld felterne med fornavn, efternavn, e-mailadresse samt selvvalgt password.

Hvordan logger jeg ind på en Ready-app?
For at få adgang til Ready via en app, skal du først oprette en profil og derefter logge ind i app'en. Klik på “Log ind” i venstre-menuen.

Hvordan mange enheder kan jeg logge ind på med min profil?
Et medlemsskab Ready er personligt. Derfor kan du kun logge ind på én enhed af gangen. Logger du fx. ind på iPad, bliver du automatisk logget ud på din iPhone osv.

Hvad giver et medlemskab hos Ready adgang til?
Medlemsskabet giver adgang til hele udvalget af bøger på Ready. Bemærk: Vi opdaterer indholdet på Ready løbende. Det betyder, at vi løbende tilføjer nye titler, og at udvalgte titler kun kan læses i en begrænset periode.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Du kan når som helst opsige dit medlemskab. Du skal senest sidste dag inden abonnementsudløb opsige medlemskabet hos Ready, med virkning for den efterfølgende abonnementsperiode. Dette kan ske ved at logge ind på "Min konto" og fjerne afkrydsning i automatisk fornyelse af abonnement. Du vil herefter ikke blive opkrævet for Ready-abonnement den efterfølgende måned og brugeradgangen lukkes samtidig. Din adgang til Ready stopper først ved udgangen af den aftalte periode.

Jeg har en rabat: Hvordan indløser jeg min kode?
Når du opretter din profil, bliver du i forløbet bedt om at indtaste en gavekode i et felt. Når den er indtastet, fortsætter du registreringsforløbet til ende. Efter endt registrering vil Ready bruge gavekoden med den rabat i den periode, koden har indkodet. Når rabatkoden udløber efter 6 mdr., vil dit abonnement fortsætte til normal pris.

Hvor mange bøger kan jeg læse om måneden med mit medlemsskab?
Som medlem har du ubegrænset adgang til alle bøger i Ready.

Hvilke enheder understøtter Ready med apps?
Ready understøtter følgende enheder:

- Android
- IPhone, IPad, IPad Mini, IPod Touch
- Kindle Fire
- PC/web

Læs dine bøger offline. Du kan altid få adgang til at læse – uanset om du har netadgang eller ej.
Ready understøtter offline-læsning. Har du brug for at læse steder, hvor der ikke er stabil mobildækning eller internetadgang, kan du med fordel sætte de bøger, du er i gang med at læse på din "Læser nu"-hylde. Du kan have ti bøger på "Læser nu"-hylden samtidigt.

Ved spørgsmål kontakt kundeservice på info@readybooks.dk