EWIIs bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm træder tilbage

Kort efter at den administrerende direktør Knud Steen Larsen er stoppet i virksomheden, har bestyrelsesformanden valgt at trække sig efter kritik. Det oplyser EWII i en pressemeddelelse.

Kort efter at den administrerende direktør Knud Steen Larsen er stoppet i virksomheden, har bestyrelsesformanden valgt at trække sig efter kritik. Det oplyser EWII i en pressemeddelelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

Bestyrelsesformand for energisforsyningsselskabet Ewii, Steen Dahlstrøm, træder tilbage fra posten.

I en pressemeddelelse fra selskabet siger Steen Dahlstrøm, at han er blevet mødt af kritik internt, og han har på den baggrund truffet beslutningen, som kommer i kølvandet på, at den mangeårige administrerende direktør Knud Steen Larsen er stoppet i virksomheden efter en række sager om milliondyre sponsorater og risikofyldte investeringer.

Kort efter direktørens afgang meldte selskabet ud, at man lægger op til et brat opgør med den nuværende strategi.

Ledelsen vil dreje koncernen i en helt ny retning, efter i mere end et årti at have stået bag en ekspansiv vækststrategi.

Knud Steen Larsen stoppede i juni-måned som administrerende direktør for forsyningsselskabet Ewii i Kolding. Fratrædelsen skete efter en række sager om dobbeltroller og sponsorrejser. Flere i Ewiis repræsentantskab, der er selskabets øverste myndighed, havde op til fratrædelsen udtrykt utilfredshed med, at direktøren havde været på sponsorbetalte rejser, hvor hans familie ved flere lejligheder var med.

Blandt andet var den fynske el-direktør i 2012 på en tre dages Champions League-tur for at se Ajax og Real Madrid spille. I 2013 tog Knud Steen Larsen på et krydstogt i Middelhavet, og senere samme år gik turen til Milano for at se endnu et Champions League-opgør.