Europæisk pris til dansk startup

Den danske startup-virksomhed Nordic Power Converters, der har udviklet en ny banebrydende strømforsyning til LED-lys, vinder nu europæisk anerkendelse.

Kronprins Frederik i samtale med repræsentanter fra firmaet Nordic Power Converters ved Danish Tech Challenge Award Show torsdag d. 29 janaur 2015 i Valby. Nordic Power Converters, har udviklet en strømforsyning, der er langt mere kompakt og med bedre ydeevne og levetid end traditionelle strømforsyninger. (Foto: Linda Kastrup/Scanpix 2015) Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Virksomheden Nordic Power Converters, der for tiden søger kapital til at udbrede sin nye strømforsyning, som er meget mindre og mere levedygtig end de nuværende på markedet, blev sent onsdag aften i Budapest tildelt den europæiske iværksætterorganisation EIT´s pris som bedste ventureprojekt i konkurrence med fem andre nominerede virksomheder.

Nordic Power Converters har tidligere  i år vundet teknologi-dysten Danish Tech Challenge, hvor selskabet fik tildelt en pris på 500.000 kr.

Med prisen fra EIT , The European Institute of Innovation and Technology, følger en omfattende pakke af forskellige støtte-foranstaltninger, som  kan hjælpe med at udbrede virksomhedens teknologi.

Virksomheden er etableret af Regner Paaske og Mickey Madsen. Regner er sælgeren og Mickey den tekniske opfinder bag den nye teknologi, som har vakt stor opmærksomhed indenfor den europæiske belysningsindustri.