Euroman skal - endnu en gang - have ny chefredaktør

Kristoffer Zøllner nåede kun at sidde i chefredaktørstolen hos magasinet Euroman i lidt over et år. Siden Mads Lange stoppede i 2012 har tre forskellige siddet på posten.

Kristoffer Zøllner stopper som chefredaktør på magasinet Euroman. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kristoffer Zøllner stopper som chefredaktør på Euroman, skriver Mediawatch.

Magasinet har oplevet hyppig udskiftning på posten - siden Mads Lange stoppede i 2012, har både Jens Vilstrup, Kasper Steenbach og Kristoffer Zølner været chefredaktører på magasinet.

I følge begge parter årsagen til skilsmissen denne gang, ​at samarbejdet ikke er gået som forventet .

»Vi er sammen med Kristoffer nået frem til en erkendelse af, at vi ikke er det rigtige match. Derfor har vi besluttet, at Euroman skal videreudvikles med en ny mand i spidsen,« lyder det i en skriftlig kommentar fra Tina Nikolaisen, magasindirektør i Egmont Publishing.

Bruddet er sket i god ro og orden og uden den store dramatik.

Kristoffer Zølner kom i september 2016 til Euroman fra Berlingskes daværende søndagsmagasin M/S. Inden da havde Kasper Steenbach sagt op i protest over, at magasinet skulle layoutes i Vietnam. Før ham sagde Jens Vilstrup op efter blot ni måneder, fordi han ville forfølge sine forfatterambitioner.

Euroman blev stiftet af brødrene Peter og Morten Linck i 1992 og har netop fejret 25-års jubilæum. Siden 2000 har Egmont udgivet magasinet.