Euroman skal - endnu en gang - have ny chefredaktør

Kristoffer Zøllner nåede kun at sidde i chefredaktørstolen hos magasinet Euroman i lidt over et år. Siden Mads Lange stoppede i 2012 har tre forskellige siddet på posten.

Kristoffer Zøllner stopper som chefredaktør på magasinet Euroman. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Kristoffer Zøllner stopper som chefredaktør på Euroman, skriver Mediawatch.

Magasinet har oplevet hyppig udskiftning på posten - siden Mads Lange stoppede i 2012, har både Jens Vilstrup, Kasper Steenbach og Kristoffer Zølner været chefredaktører på magasinet.

I følge begge parter årsagen til skilsmissen denne gang, ​at samarbejdet ikke er gået som forventet .

»Vi er sammen med Kristoffer nået frem til en erkendelse af, at vi ikke er det rigtige match. Derfor har vi besluttet, at Euroman skal videreudvikles med en ny mand i spidsen,« lyder det i en skriftlig kommentar fra Tina Nikolaisen, magasindirektør i Egmont Publishing.

Bruddet er sket i god ro og orden og uden den store dramatik.

Kristoffer Zølner kom i september 2016 til Euroman fra Berlingskes daværende søndagsmagasin M/S. Inden da havde Kasper Steenbach sagt op i protest over, at magasinet skulle layoutes i Vietnam. Før ham sagde Jens Vilstrup op efter blot ni måneder, fordi han ville forfølge sine forfatterambitioner.

Euroman blev stiftet af brødrene Peter og Morten Linck i 1992 og har netop fejret 25-års jubilæum. Siden 2000 har Egmont udgivet magasinet.