Euroinvestor fik de bedste ni måneder nogensinde

Euroinvestor.com fik i de første ni måneder af 2016 en omsætning på 54,4 mio. kr. mod 45,8 mio. kr. samme periode sidste år, fremgår det af en periodemeddelelse. Og på bundlinjen lyder overskuddet før skat på 13,9 mio. kr. mod 10,5 mio. kr. de første ni måneder af 2015.

Euroinvestor vil fokusere klarere på selskabets kerneområde - nemlig drift af onlineportaler med fokus på aktie- og boligmarkedet. Fold sammen
Læs mere

»Dette er det bedste resultat for de første ni måneder af et regnskabsår, som Euroinvestor.com nogensinde har præsenteret,« skriver selskabet i periodemeddelelsen.

At det tegner til at blive et rekordår skyldes blandt andet, at man har købt Reel Finans Pantebrevsselskab 1. marts i år. Selskabet driver låneportalen Udenombanken.dk, der indgår med syv måneder i omsætningstallene.

Derudover har der været en stigningen i salget - og dermed også omsætningen - inden for salg af tilstandsrapporter, samt en positiv værdiregulering vedrørende datterselskabet Iboligen ApS og det tidligere fusionerede selskab Tvangsauktioner A/S, oplyser selskabet.

Euroinvestor fastholder forventningerne til 2016. De blev senest justeret 11. oktober, da man solgte IR Solutions til canadiske Q4 for 5,5 mio. dollar - svarende til knap 37 mio. kr. Frasalget skete, fordi Euroinvestor vil fokusere klarere på selskabets kerneområde - nemlig drift af onlineportaler med fokus på aktie- og boligmarkedet.