Erria holder sig oven vande i andet kvartal

Shippingselskabet Erria kom ud af andet kvartal med et stort fald i omsætningen - på bundlinjen blev det til et lille overskud.

Læs mere
Fold sammen

Det fremgår af selskabets regnskab for andet kvartal.

Omsætningen i andet kvartal landede på 14,5 mio. kr. mod 21,7 mio. kr. i andet kvartal af 2012. Omsætningen i 2012 var dog påvirket af salg af rederiets skibe. Resultatet af den primære drift landede på 1,7 mio. kr. mod 1,2 mio. kr. i 2012.

På bundlinjen faldt nettoresultatet til 0,7 mio. kr. fra et stort overskud på 53,4 mio. kr. i samme periode i 2012, der dog blev hjulpet væsentligt på vej af salg af skibe.

Administrerende direktør Henrik N. Andersen er meget tilfreds med resultatet i 1. halvår.

- Vi er yderst tilfredse med det stærke resultat for første halvår af 2013, hvor både Consulting og Ship Management-divisionerne har klaret sig bedre end ventet, skriver direktøren i regnskabet.

Selskabet har med købet af aktiemajoriteten i Erria Container Services fra APM Terminals føjet et nyt forretningsområde, Logistics, til.

Rederiet Erria venter fortsat et positivt resultat for 2013, men hæver på grund af et godt andet kvartal forventningerne til årets resultat med 1-2 mio. kr. uden dog at præcisere til hvilket niveau.