Endomondo-stifter vil være iværksætter igen

Mette Lykke skabte den succesfulde motions-app Endomondo, men nu forlader hun sit livsværk for at blive direktør hos den hurtigvoksende virksomhed Too good to go.

Mette Lykke forlader Endomondo og bliver direktør hos To good to go. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter ti år som direktør hos Endomondo forlader Mette Lykke sit livsværk for at blive iværksætter igen. Derfor begynder hun nu som direktør hos den nye, hurtigtvoksende virksomhed, Too good to go, skriver Finans.

»Det har været en svær beslutning, for jeg elsker Endomondo, men nu er der gået ti år, og jeg savner start-up-livet og –miljøet. Jeg savner vækstfasen, hvor man går fra ikke at være nået så langt og til, at det rykker hurtigt på kort tid,« siger Mette Lykke til Finans.

Too good to go er et koncept, hvor mad og måltider kan sælges via en app i stedet for at blive smidt ud. Restauranter og butikker kan hver dag byde ind med, hvor meget overskudsmad, de regner med at have liggende, når dagen er omme, og så kan kunder komme og hente overskudsmaden for små beløb, når butikkerne rammer lukketid.

Firmaet har i dag godt 20 ansatte og formidler over en million måltider. 3000 butikker, restauranter, hoteller og lignende er med i ordningen, skriver Finans.

Mette Lykke, der tidligere har investeret i Too good to go, fortæller til Finans, at hun er imponeret over firmaets massive succes på blot halvandet år, og at personerne bag madkonceptet er nået til en erkendelse af, at der er brug for mere erfaring på topposten.

Når Mette Lykke kommer tilbage fra barsel den 1. juni, erstatter hun den nuværende direktør Stian Olesen.