Endnu et spilfirma hiver stikket ud

Efter at have udviklet på ambitiøst computerspil i fem år løb endnu en dansk spiludvikler tør for penge.

Foto: Peter Helles Eriksen. Den tidligere administrerende direktør Corinna Arendse Lundbæk Pedersen var så sent som sidste måned ude i pressen, og fortælle om, hvor stort et forretningspotentiale, der var i deres spil. Ugen efter fratrådte hu sin stilling.
Læs mere
Fold sammen
Endnu et dansk spilfirma må lukke og slukke.

Det skriver computerworld.dk.

Der er tale om spilfirmaet Zero Point Software. Selskabet ikke har kunnet rejse nok kapital til at forsætte udviklingen af spillet Interstellar Marines, der har været under udvikling i over fem år.

Gert Haar-Jørgensen, der er en af hovedinvestorerne bag projektet, har ifølge eget udsagn investeret et to-cifret millionbeløb i projektet. Pengene kommer fra hans andet foretagende, der går ud på at coache blandt andet automobilbranchen i LEAN.

Men ifølge hans eget udsagn, så er omsætningen i den virksomhed faldet med over 50 procent fra marts til juni. Derfor har der været et akut behov for kapital, som der ikke kunne rejses.

- Vi havde en akut likviditetskrise i maj-juni måned, efter at vi fik vores hjemmeside op. At sige, at vi har haft den værste måned i vores liv ville være en underdrivelse - har konstant forsøgt at få lån og andre investorer - alt, skriver Gert Haar-Jørgensen på Zero Point Softwares eget forum.

Interstellar Marines blev i 2007 omtalt i meget rosende vendinger af Vækstfondens rapport om oplevelsesøkonomi.

- mja

Læs artikel fra 14. juni, hvor nu forhenværende direktør Corinna Lundbæk Pedersen fortæller om ambitionerne.