Endnu et energiselskab køber stadionnavn

Det traditionsrige og nuværende 1. divisionshold Viborg FF skal fremover spille fodbold på Energi Viborg Arena

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Viborg FF og Energi Viborg har indgået en aftale vedrørende stadionnavnet. Frem til udgangen af 2014 kommer Viborg Stadion til at hedde Energi Viborg Arena.

Det skriver viborgfolkeblad.dk.

Dermed er Viborg med i den efterhånden omfattende gruppe af fodboldklubber, der har solgt stadionnavnet til et energiselskab. I Odense hedder stadionet TRE-FOR Park, i Århus NRGi Arena og i Aalborg spiller byens hold på Energi Nord Arena.

- I en tid med stor konkurrence på især elmarkedet, har vi brug for at tænke synlighed og markedsføring af vores virksomhed. Og med dette sponsorat tager vi først og fremmest et skridt videre i vores indsats for at sikre virksomheden fortsat vækst inden for forsyningsområdet, siger Energi Viborgs bestyrelsesformand Benny Ragner til viborgfolkeblad.dk.

Direktør Morten Jensen i Viborg FF udtaler, at han naturligvis er meget glad for, at det nu er lykkedes at finde en sponsor til stadionnavnet. Energi Viborg er i forvejen mangeårig sponsor i Viborg F.F. og med aftalen ser vi frem til at udbygge det gode samarbejde.