Endnu en direktør fratræder i APM Terminals

Indisk direktør stopper i danske APM Terminals kort efter tre ledende medarbejdere blev afskediget.

Prakash Tulsiani, indisk direktør i danske APM Terminals, stopper i kølvandet af, at tre ledende medarbejdere blev afskediget Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En høj placeret direktør for en af APM Terminals indiske havne er fratrådt. Det sker få uger efter en stor del af ledelsen i Mærsk-ejede havneselskab blev fyret.

Prakash Tulsiani, der var leder af APM Terminals indiske havn Pipavav, stopper ifølge en meddelelse »for at søge nye karrieremuligheder.«

»Prakash Tulsiani træder tilbage som administrerende direktør og som direktør med virkning fra den 31. maj 2015, for at forfølge andre karrieremuligheder,« fremgår det af meddelelse fra APM Terminals.

Det har ikke været muligt at få uddybet oplysningerne fra presseafdelingen i APM Terminals.

Tulsiani stopper kort efter, at tre ledende medarbejdere blev afskediget i APM Terminals. Branchesitet Shippingwatch har tidligere skrevet, at afskedigelserne kan have forbindelse til sager fra Indien. Kilder har fortalt Shippingwatch, at en medarbejder i APM Terminals kan være  blevet tilgodeset i forbindelse med en kontrakter i netop Pipavav-havnen.

APM Terminals ejer 43 pct.  af Pipavav nord for Mumbai. Havnen er udset til at få en voksende betydning for den spirende indiske økonomi.

A.P. Møller-Mærsk fyrede i februar tre ledende personer, finansdirektør Christian Møller Laursen, kommercielt direktør Martin Gaard Christiansen og Michael Lund Hansen, der var chef for Global Projektimplementering. Årsagen skulle være, at de tre har forbrudt sig mod interne retningslinjer, men olie- og shippingkoncernen har indtil nu ikke ønske at uddybe beslutningen og henvist til at det er personsager.