En plade stærkere Chokolade

LGs slidermobil Chocolate har solgt godt. Den er kommet i flere farver. Den sidste var så en 3G variant. Nu er den nye Chocolate Platinum KE800 så ankommet. På flere punkter, er den bedre end forgængeren.

PR-foto Fold sammen
Læs mere
Chocolate har været på Nytårskur. Designet er strammet op, og holdes på plads med det fine forkromede mavebælte.

Fedtprocenten er dog stadig den samme. Med dette menes, at modellens overflade stadig suger fedtfingre til sig. Det er lidt ærgerligt, da den rødbrune mobil ellers har masser af stil.

Den er da sort, ikke? Nej, den har en dyb rødbrun nuance.

Tasterne, eller manglen på samme, har været samtaleemne i mange diskussioner. Mange mener de er for følsomme og for upræcise. Personligt syntes jeg de er blevet en smule bedre, men stadig ikke helt præcise. Nogle gange reagerer de hurtigt, andre gange skal man trykke temmelig hårdt.

Selve tastaturet virker fint. Tasterne er ikke mere ternede, som de var på den gamle Chocolate. Modellen er ikke lynende hurtig at skrive på. Jeg mener nu heller ikke man køber modellen, fordi man vil have en hurtig sms-maskine.

Chocolate er en designertelefon. Selve æsken er i lækkert materiale med magnetlås. Et Chocolate-speciale, er den lille velour-pudsedims der følger med. Den har samme bredde som skærmen, og bruges til at rengøre denne.

Kamera og hukommelse var et par andre ankepunkter på den tidligere model. Der er nu 2 megapixel med autofokus. Billedkvaliteten er ok.

Jeg sad og bladrede hele manualen igennem, men kunne altså ikke finde noget som helst om hukommelseskort. Jo, der stod ordene "ekstern hukommelse". Men jeg fandt aldrig billeder af, hvor den skulle isættes. I øvrigt står der heller ikke noget om hvilken type kort det drejer sig om.

Nu vidste jeg så godt i forvejen, at det var Micro-SD kort der bruges. Jeg kunne også se, at kortet skulle sidde ved siden af SIM-kortet. Men det er langtfra alle der har de oplysninger jeg har.

Alt i alt er den nye LG Chocolate Platinum KE800 et rart bekendtskab. Vi mangler stadig 3G, men den variant kommer nok.