Elektronikbranche skifter formand

YouSees vicedirektør bliver ny formand for Branchen Forbrugerelektronik (BFE).

Freddie Fjeldsted fra YouSee afløser Martin Engen fra Samsung som formand for Branchen Forbrugerelektronik. Foto: Thomas Hergaard, TDC Fold sammen
Læs mere

Den danske forbrugerelektronikbranche skifter formand.

Det bliver den hidtidige næstformand, salgs- og vicedirektør i det TDC-ejede YouSee Freddie Fjeldsted, som overtager formandsposten i Branchen Forbrugerelektronik (BFE), som samler elektronikproducenterne i Danmark. Han afløser Martin Engen, som for nylig forlod Samsung, som han repræsenterede.

Freddie Fjeldsted er i forvejen formand for en af BFEs underforeninger, Antenne-, Satellit- og Kabel-TV-brancheforeningen (ASK), som han selv var med til at stifte i 1994, men indtræder nu som formand for den samlede forening. Han har fulgt udviklingen tæt og kunne i september fejre 25-årsjubilæum hos netop TDC.

Han er kendt for - og lægger heller ikke selv skjul på - at kunne lide at have indflydelse på, hvad han laver. Derfor har han også markeret sig i sit engagement i brancheforeningen.

Freddie Fjeldsted får salgsdirektør for den sydkoreanske elektronikgigant LG i Danmark, Morten Skov Nielsen, som nu næstformand.