Eldrup var vred over lønpres

DONGs fyrede topchef, Anders Eldrup, var så opsat på at fastholde fire centralt placerede medarbejdere i Corporate Affairs, anført af Jakob Baruël Poulsen, at han måtte strække sig længere, end han brød sig om, for at fastholde dem.

Anders Eldrup Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Børsen.

- Folk der ved, at de er meget værd og tilmed er glade for penge, er rimeligt utålelige. Jeg var stikforbandet på dem over, at de hele tiden skulle have flere og flere penge. Jeg sagde til dem for cirka et år siden, at nu er det sidste gang, vi drøfter det her. Næste gang I kommer, får I nej. Nu gider jeg simpelthen ikke mere, siger Anders Eldrup til Børsen.

Ifølge avisens oplysninger har de fire forgyldte medarbejdere siden 2006 gentagne gange forhandlet særlige løn- og ansættelsesvilkår med den tidligere administerende direktør, Anders Eldrup.

- Jeg gjorde det for at holde på dem. Det er nogle meget vanskelige folk. Jeg var ræd for, at det her team, som var ved at udvikle sig til verdens bedste og blev verdens bedste, skulle gå over til nogle andre, fordi jeg var helt overbevist om, at at de kunne få bedre lønninger andre steder, siger Anders Eldrup til Børsen.

BNB