Eftertragtet topchef skal inspirere CBS-studerende

CBS udnævner Jim Hagemann Snabe som adjungeret professor.

Der er rift om at få del i Jim Hagemann Snabes tid og bruge hans enorme viden. Den kommer nu også CBS-eleverne til del. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af de tidligere højest placerede danskere i den internationale teknologiverden, Jim Hagemann Snabe, er en efterspurgt herre, siden han forlod topjobbet i den tyske softwaregigant SAP. Han bliver nu adjungeret professor ved CBS (tidligere Handelshøjskolen i København).

Den 50-årige Jim Hagemann Snabe var gennem fire år legendarisk medtopchef i SAP - et job, han forlod i maj 2014 for på fuld tid at bruge sine kræfter og sin inspiration på bestyrelsesarbejde. Hans store engagement, flid og visionære indstilling har sammen med stor, faglig indsigt i teknologiens verden og et enormt, internationalt kontaktnet til også de vigtige beslutningstagere gjorde ham til et oplagt valg til fondsbestyrelsen i World Economic Forum, der står bag de årlige topmøder i den schweiziske alpeby Davos, hvor verdens ledere samles for at drøfte aktuelle og vigtige emner.

21. november skal han levere sin tiltrædelsesforelæsning om lederskab under den såkaldte 4. industrielle revolution på CBS i København, der glæder sig til at have ham med på holdet som adjungeret professor.

»Vi er stolte over at se en erfaren, international leder som Jim her på CBS,« siger rektor Per Holten-Andersen.

Jim Hagemann Snabe sidder med i bestyrelserne hos tyske Siemens, danske Mærsk og Bang & Olufsen (B&O).