Easyjet åbner sommerrute fra København til Venedig

Det britiske lavprisflyselskab Easyjet lukker 7. februar 2016 sin rute fra København til Rom men åbner måneden efter, 24. marts, en sommerrute fra København til Venedig.

Easyjet åbner sommerute fra København til Venedig og dermed bliver der skarp konkurrence på ruten, som i forvejen beflyves af SAS og Norwegian. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann

Dermed bliver der skarp konkurrence på ruten, som i forvejen beflyves af SAS og Norwegian. Det skriver branchemediet Check-in.

- Easyjet har allerede 13 ruter fra København, og vi er meget glade for at kunne udvide vores netværk med ruten fra København til Venedig. Vi er overbeviste om, at Venedig bliver en populær destination med byens store udbud af moderne hoteller, restauranter, caféer og en fantastisk arkitektur, siger William Vet, der er kommerciel chef for Easyjet i Danmark, ifølge Check-in.

Easyjet besluttede allerede i sommer at nedlægge basen i Rom-Fiumicino lufthavnen i den kommende vinter. Det skete, efter at Vueling og Ryanair har ekspanderet kraftigt i den italienske hovedstadslufthavn. De otte fly fra basen i Rom vil blive fordelt med et i Napoli, tre i Venedig samt fire i Milano-Malpensa, hvor Easyjet i forvejen har 17 basefly.