e-Boks er til mere end kedelige rudekuverter

Nu vil e-Boks fortælle os, at tjenesten ikke kun er en digital postkasse til triste offentlige breve. Det er det sikre sted, hvor du gemmer dine rigtig vigtige informationer. Og den mulighed gives gratis, lyder det i en ny kampagne.

Foto: Sophia Juliane Lydolph
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter en veloverstået teaser-kampagne løfter e-Boks nu sløret for, hvad danskerne skal ”tænke ind i boksen”. For hvor gemmer vi lige det, der er vigtigt og privat, så vi er sikre på, at det kan findes igen?

LÆS OGSÅ: Tænk ind i din eBoks

E-Boks har naturligvis svaret. De har givet alle danskere 1 GB til vigtige dokumenter som dit skilsmissesæreje, datoen for din stivkrampevaccination, stelnummeret til din cykel, kopi af tilgode- og garantibeviser mv.

– Jeg tror, de fleste danskere har prøvet at gemme et garantibevis et sted, hvor de mente, at de altid ville kunne finde det igen, for så senere at erfare, at de har glemt hvor det blev lagt, siger Christina Tønnesen, partner i Mensch, der har skabt kampagnen for e-Boks.

– Ligesom man ikke lige kan huske, hvornår man sidst fik en stivkrampevaccination, når man står med det rustne søm i foden på ferien. Og så er det alt andet lige nemmere at bruge e-Boks App end at skulle hjem i bunkerne og de gamle ringbind.

Kampagnen kører i uge 43-44.

Artiklen er oprindeligt publiceret på Markedsføring