Dyremoses tidligere højre hånd ny Parken-formand

Hans Munk Nielsen, der i mange år var finansdirektør hos TDC, overtager den svære post som Parken-formand efter dramatisk generalforsamling. (Opdateres)

Hans Munk Nielsen bliver ny formand i Parken. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID HOEGSHOLT
Hans Munk Nielsen, der blev sat ind i bestyrelsen af Parkens hovedbankforbindelse Nordea, overtager posten som formand i Parken Sport & Entertainment.

Han indvilligede i at overtage den ledige formandspost, da Lars Johansen i dag højest overraskende trak sig som formand på dagens ekstraordinære generalforsamling i selskabet. På forhånd var der lagt op til en udramatisk generalforsamling, hvor aktionærerne blot rent formelt skulle stemme to nye bestyrelsesmedlemmer ind.

Men Lars Johansen har mistet troen på, at han kan skabe ro i selskabet, så han besluttede sig for at trække sig fra underholdningskoncernen.

Den nye formand Hans Munk Nielsen er kendt som en talknuser af den gammeldags skole. Han virker som typen, der hellere vil sidde og nørkle med sine excel-ark fremfor at kommunikere med offentligheden.

Hans Munk Nielsen dannede i mange år et tæt makkerskab med Henning Dyremose, da TDC var et offensivt europæisk teleselskab, der havde aktieposter i teleselskaber i hele Europa.