Dyne-Larsen bliver også Senge-Larsen

Lars Larsen bevæger sig nu ind på markedet for senge med overtagelsen af SengeSpecialisten, der indtil videre har 11 butikker i Jylland og på Fyn.

Lars Larsen ved åbningen af den ny Jysk-butik tidligere på året Fold sammen
Læs mere
Foto: Richard Sylvestersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lars Larsen, der grundlagde sit Jysk-imperium på salg af dyner, har nu taget et skridt længere ned på lejet med opkøbet af aktiemajoriteten af  SengeSpecialisten, der sælger senge og madrasser fra 11 butikker fordelt i Jylland og på Fyn.

Larsens plan er at gøre SengeSpecialisten landsdækkende og efterfølgende international. De første butikker på Sjælland er allerede på vej.

»Vi er i forvejen eksperter i alt til en god nats søvn, og med overtagelsen af SengeSpecialisten kan vi nu tilbyde kunderne endnu flere valgmuligheder,« skriver Lars Larsen i en pressemeddelse.SengeSpecialisten er startet i 1999 og har hidtil været ejet af stifter Jørgen Bebe Staal, der i dag er salgs- og marketingdirektør, og adm. dir. Brian Lund Nielsen. De beholder en mindre aktiepost i selskabet.

Sidste år overtog Lars Larsen ILVA og IDEmøbler. Og nøjagtig som det er tilfældet med de to møbelkæder, så bliver SengeSpecialisten også ført videre med eget brand, sortiment og placering i markedet. For det er ifølge Lars Larsen netop SengeSpecialistens unikke position i markedet, som gør den interessant.

»I lande som Holland, Tyskland og Sverige findes store landsdækkende specialforretninger for sengeløsninger i det segment, som SengeSpecialisten henvender sig til. Dem vil jeg da gerne give konkurrence, hvis de finder på at komme her til landet. Jeg er overbevist om, at vi kan gøre en landsdækkende succes ud af SengeSpecialisten - og senere også etablere butikker i udlandet, «siger Lars Larsen.Parterne ønsker ikke at offentliggøre detaljer om handlen.