DSV's opkøb af amerikansk konkurrent er nu gennemført

DSV har nu gennemført opkøbet af den amerikanske konkurrent UTI Worldwide, oplyser transport- og logistikkoncernen i en meddelelse til fondsbørsen.

DSV oplyser, at selskabet vil komme med nærmere detaljer om handlen, når det 10. februar kommer med regnskab for 2015. Her ses topchef Jens Bjørn Andersen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det sker, efter at DSV tidligere på ugen fik den sidste myndighedsgodkendelse på plads.

- Vi er stolte af at kunne byde kunder og UTI-medarbejdere velkomne til DSV. Jeg er helt sikker på, at sammenlægningen af de to selskaber vil blive en succes; og med vores fælles netværk vil vi være i stand til at skabe spændende nye muligheder for både kunder og medarbejdere, siger Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør i DSV, i meddelelsen.

DSV oplyser, at selskabet vil komme med nærmere detaljer om handlen, når det 10. februar kommer med regnskab for 2015.

- Vi skal nu i gang med integrationsprocessen, samtidig med at vi holder fokus på fortsat at levere høj service til alle vores kunder.

- I takt med at processen skrider frem, vil DSV og UTI's kommercielle aktiviteter blive forenet og markedsført som DSV, lyder det fra Jens Bjørn Andersen.

DSV betaler omkring 9 mia. kr. for det amerikanske selskab, der bliver det største opkøb i virksomhedens historie. Handlen løfter omsætningen med omkring 50 pct.