DSV-genopretning i Tyskland kører som planlagt

Den danske transportkoncern DSV har været hårdt ramt af problemer i Tyskland og Frankrig. Genopretningen af den skrantende vejtransportdivision i de to lande kører dog efter planen, oplyser topchef Kurt Larsen.

- Det går nogenlunde, som vi har forestillet os. Hele vores omstrukturering foregår fornuftigt og nogenlunde i overenstemmelse med de planer vi har lagt, siger Kurt Larsen til RB-Børsen.

Især i Tyskland har DSV store problemer med at få forretningen til at rulle, og i årets første tre kvartal har DSV's vejtransportdivision i Tyskland opnået et underskud af den primære drift på 36 mio. kr., mens der var budgetteret med et underskud på 18 mio. kr.

- Der er en plan og den følges nøje. Det siger sig selv, at vi har ikke været lykkelige med den udvikling, der har været på de to markeder. Men vi har heller ikke betalt særlig mange penge for virksomhederne på de markeder, så hvis vi kan vende det rundt, er det en stor succes, konstaterer Kurt Larsen.

- Vi har lagt en tidsplan som holder halvandet år frem. Den tidsplan kører stille og roligt, men det er et langt sejt træk med så mange mennesker og så meget der skal forandres og gøres, lyder det fra DSV-topchefen.

RB-Børsen