Drop bylejligheden og bliv villakonge

Det koster i snit 2,8 mio. kr. at købe 80 kvadratmeter bolig på Vesterbro. For de samme penge kan man få en saftstation, en trelænget luksusejendom eller en arkitektonisk landvilla.

Læs mere
Fold sammen

80 kvadratmeter, larmende naboer, bilos og solbadning på fællesarealer.

Selvom der kan være udfordringer ved at bo i lejlighed midt i hovedstaden, betaler folk stadig millioner for at få adgang til det pulserende liv i byen.

På Vesterbro koster det f.eks. i gennemsnit 2,8 mio. kr. at købe blot 80 kvadratmeter ejerlejlighed, men vælger man i stedet at tage pengene med ud i landet, åbner der sig helt andre muligheder for boligkøberne.

Boligsiden Boliga.dk har fundet fem eksempler på pragtvillaer, der er udbudt til en pris i omegnen af 2,8 millioner kroner.

Villa i Holeby, Lolland. Pris: 2.795.000 kr.

Lolland byder på nogle af landets laveste villapriser, og det giver sig blandt andet udslag i ejendomme som denne, der ligger lige ud til Røgbølle Sø. Huset byder på 290 kvadratmeter bolig, sauna, overdækket terrasse med udsigt til søen og en grund på 947 kvadratmeter. Der er desuden mulighed for flexbolig-status, så man kan benytte ejendommen som sommerhus.

Se boligen her

Fold sammen
Læs mere

Villa i Skjern, Vestjylland. Pris: 2.695.000 kr.

Der er rig mulighed for at bevæge sig rundt både udendørs og indendørs, hvis man køber denne villa i Vestjylland.

Boligarealet er på 253 kvadratmeter, kælderen på 70 kvadratmeteren og grunden breder sig ud over næsten 2.000 kvadratmeter.

I haven kan man drikke sin morgenkaffe ved dammen, der har springvand, og om aftenen kan man slappe af i husets boblebad og sauna.

Se boligen her

Fold sammen
Læs mere

Villa i Havrebjerg, Vestsjælland. Pris: 2.645.000 kr.

I Havrebjerg mellem Slagelse og Kalundborg ligger denne arkitektoniske landvilla på en 4.515 kvadratmeter stor grund med swimmingpool.

Huset er opført i 1920 og kan blandt andet byde på 204 boligkvadratmeter fordelt på otte værelser, heriblandt en stor opholdsstue med udsigt over markerne, gode lysindfald pga. de mange vinduer og adgang til 1. sal med endnu et værelse/kontor.

Se boligen her

Fold sammen
Læs mere

Trelænget gård i Rude, Sydvestsjælland. Pris: 2.750.000 kr.

Hvis man mangler plads til familien, kan man overveje at købe denne trelængede gård i Rude i Sydvestsjælland.

Stuehuset breder sig ud over hele 478 kvadratmeter, hvoraf 84 kvadratmeter er registreret som erhverv. De to øvrige længer er på hver 100 kvadratmeter, og grunden er på 10.707 kvadratmeter og er udlagt som park med plæner, skovbevoksning og solitærtræer.

De to længer er indrettet med dobbelt garage, gildestue fyrrum og værksted.

Huset har gennem 150 år været benyttet som lægebolig, så der er mulighed for at oprette sin egen praksis.

Se boligen her

Fold sammen
Læs mere

Saftstation/villa på Møn. Pris 2.750.000 kr.

Der findes vel næppe noget så tilfredsstillende, som at nyde et glas hjemmebrygget saft, og den kommende køber af denne bolig har rig mulighed for at honorere den lyst.

Der er nemlig tale om en tidligere saftstation,  som er bygget i 1882 af De Danske Sukkefabrikker og har tykke, massive mure i brændte sten og tømmer i pommersk fyr. Bygningerne er renæssance-inspirerede med rundbuede vinduer og rundbuer i murværk.

Det ene hus er udlejet, mens det andet hus blandt andet byder på en stor entre med indgang til køkkenet, spisestue, havestue og sofastue.

Fabriksbygningen er opdelt i tre større rum, hvor der i midten er lavet toiletter og badeværelser. I den ene ende af bygningen er der indrettet café i to etager med køkken og toiletter.

Udendørs kan man nyde et haveanlæg med gamle frugttræer og forskellige små haver.

Se boligen her